یادواره شهدای دانشجو، دانشجو معلم و شهدای مقاومت در تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۲۹ ۰۹:۴۶ | تعداد بازدید: 38
یادواره شهدای دانشجو تربت حیدریه

یادواره شهدای دانشجو، دانشجو معلم و شهدای مقاومت به مناسبت اربعین شهادت شهید سلیمانی و همرزمانش به همت کمیته فرهنگی دانشگاه های تربت حیدریه در سالن همایش دانشگاه دولتی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام غلامی امام جمعه گلبهار که بعنوان سخنران در این یادواره حضور یافته بود، در سخنان خود تداوم راه شهیدان عامل پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: برپایی یادواره های شهدا سنت گرانبهایی است که موجب زنده نگه داشتن مکتب شهادت در بین نسل های مختلف جامعه می شود و امروز انقلاب اسلامی شکوه خود را وام دار رشادت همین شهیدان است.

وی دانشگاه ها را مراکز تربیت جوانان در تراز انقلاب توصیف کرد و افزود: همانگونه که امام راحل(ره) فرمودند، «دانشگاه مبدا تحولات است» و این شهدای دانشجو که محفل امروز بنام و یاد آنها برپا شده است نمادهای تعالی انسان های اندیشمندی هستند که در مکتب انقلاب رشد کردند و با بصیرتی ولایی از آرمان و کیان خود دفاع کردند.

حجت الاسلام غلامی در ادامه به بیان بخش هایی از وصیت نامه شهید سپهبد سلیمانی پرداخت و اظهار داشت: شهید سلیمانی تجلی آرمانی است که صداقت، شهامت، بصیرت و ولایتمداری خصیصه های بارز آن است و صاحبان منسب در نظام جمهوری اسلامی باید خود را در همه حال ملزم به رعایت این ویژگی ها بدانند.

گفتنی است در بخش پایانی این یادواره با حضور سرهنگ نیک یاد فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه، حجت الاسلام صافدل سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های علوم پزشکی و دولتی شهرستان و اعضای مجمع روسای دانشگاه های تربت حیدریه از خانواده شهدای دانشجو و همچنین دانشگاه هایی که در پاسداشت مقام شهید سلیمانی محلی از دانشگاه را به نام این سردار سرافراز نامگذاری کردند تجلیل به عمل آمد.

شهرستان تربت حیدریه 7 شهید دانشجو و 7 شهید دانشجومعلم تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

تصاویر خبر
یادواره شهدا تربت حیدریه