با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر ترابی؛

نشست تخصصی اساتید معارف دانشگاه های تربت حیدریه برگزار شد

کد مطلب: ۱۳۶۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۳۱ ۱۱:۰۰ | تعداد بازدید: 14

اساتید گروه معارف دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تربت حیدریه در نشست تخصصی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر ترابی رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی که به میزبانی دانشگاه دولتی تربت حیدریه برگزار شد، شرکت کردند.

به گزارش همقدم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد ترابی در این نشست گروه معارف را از حساس ترین گروه های علمی دانشگاه ها برشمرد و افزود : یک استاد معارف علاوه بر وظیفه تدریس ، وظیفه دارد تا معلم خوبی برای مکارم اخلاقی دانشجویان باشد و منش و رفتار وی باید الگوی کاملی برای نسل مطالبه گر دانشجو باشد .

رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی با اشاره به تحولات در حوزه آموزش گروه معارف اظهار داشت : سیاست گذاری جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بر مبنای به روز شدن و کاربردی شدن مباحث گروه معارف قرار گرفته است و نیاز است تا اساتید نیز در راستای این سیاست نسبت به بروزرسانی دانش و شیوه های تدریس خود اقدام کنند .

گفتنی است در این نشست دوساعته اساتید گروه معارف شهرستان به بیان چالش ها و دغدغه های خود پرداختند و در خصوص چگونگی رفع این معضلات بحث و تبادل نظر شد .

تصاویر خبر
با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر ترابی؛