به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

نخستین کاروان اختصاصی عتبات دانشگاهیان تربت حیدریه عازم سفر عشق شدند

کد مطلب: ۱۳۷۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۹ ۰۹:۳۴ | تعداد بازدید: 5

در آستانه فرارسیدن ایام محرم نخستین کاروان اختصاصی دانشگاهیان تربت حیدریه در قالب سفرهای ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور ، صبح شنبه 9 شهریور عازم سفر زیارتی عتبات عالیات شدند .
سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن اعلام خبر فوق در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی افزود : پس از رایزنی های صورت گرفته با ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور توانستیم برای نخستین بار مجوز ایجاد دو کاروان اختصاصی برای جامعه دانشگاهیان تربت حیدریه (دانشجویان،اساتیدو کارکنان) را اخذ نماییم .
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل در ادامه گفت : در بازه ثبت نام مجموعا 253 نفر متقاضی سفر ثبت نام نمودند که پس از انجام قرعه کشی دو کاروان 38 نفره جهت اعزام به عتبات عالیات در تاریخ های 9 شهریور و 11 مهرماه تعیین شد که زائرین با استفاده از تسهیلات ستاد نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام اقدام نمودند .
حجت الاسلام صافدل در پایان با اشاره به تلاش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در فراهم نمودن فرصت های معنوی زیارت برای مجموعه های مختلف دانشگاهی ،رایزنی برای ایجاد ظرفیت های بیشتر در دوره بعدی را بعنوان یکی از مهمترین اولویت های این دفتر معرفی کرد.

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه