همزمان با میلاد باسعادت امام حسن مجتبی(ع):

محفل انس با قرآن با حضور قاریان ممتاز کشوری در تربت حیدریه برگزار شد

کد مطلب: ۱۳۵۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۳/۰۱ ۰۸:۵۴ | تعداد بازدید: 14

همزمان با شب های ماه مبارک رمضان و ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع) محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته کشوری به میزبانی دانشگاه عالی تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های تربت حیدریه در این محفل با اشاره به فضیلت های محافل قرآنی به ویژه در ماه مبارک رمضان بیان داشت : قرآن، کتاب آسمانی و معجزه آخرین سفیر الهی حضرت محمد صلی الله علیه و آله ، بزرگ ترین هدیه الهی برای انسان ها و گران بهاترین میراث پیامبر اکرم (ص) در میان مسلمانان است. قرآن کتابی جامع و دربرگیرنده همه قوانین، حکمت ها و موعظه هایی است که برای هدایت انسان لازم است.

وی در ادامه افزود : برپایی محافل انس با قرآن در شب های ماه مبارک رمضان فرصتی نورانی برای معرفت افزایی و رسیدن به معبود را فراهم می سازد و همه ما باید قدردان این فرصت بینظیر باشیم . انس با قرآن روح را صیقل داده و موجب آرامش و سعادت است و در شب هایی که درهای رحمت الهی بیش از همیشه به روی مومنان گشوده شده لازم است تا با تدبر در آیات قرآن مسیر سعادت را برای خود هموار کنیم .

گفتنی است در این محفل که با حضور استاد علیزاده و استاد حسنی و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد ضمن تلاوت آیات نورانی کلام الله مجید از فعالان قرآنی شهرستان نیز تقدیر بعمل آمد.

تصاویر خبر
همزمان با میلاد باسعادت امام حسن مجتبی(ع):