رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی:

فعالیت در رسانه های دانشجویی میدانی برای تعالی فردی و اجتماعی دانشجویان را فراهم میکند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۳۰ ۰۸:۵۸ | تعداد بازدید: 25

فعالان کارگروه دانشجویی رسانه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در نشستی مشترک با رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی، رئیس و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر ترابی رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی در این نشست با تاکید بر اهمیت شناخت رسانه در جامعه امروز گفت: دانشجو بعنوان پرچمدار عرصه جهاد فرهنگی و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن باید در میدان رسانه قدرتمند و بابصیرت عمل کند و فعالیت در رسانه های دانشجویی میدانی برای تعالی فردی و اجتماعی دانشجویان را فراهم می کند.

حجت الاسلام و المسلمین ترابی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به واسطه تعامل بسیار خوب بین مسئولان آن و همچنین درک بالایی که از اهمیت رسانه در این محیط وجود دارد شاهد شکل اقدامات موثری از جمله تشکیل کارگروه دانشجویی رسانه در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هستیم که می تواند تبدیل به الگوی کاملی برای تمام مراکز دانشگاهی کشور شود.

در ادامه این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در کارگروه دانشجویی رسانه بیان داشت: شناخت دقیق رسانه رسالتی است که دست اندرکاران کارگروه باید آن را به دانشجویان منتقل کنند و در میدان رسانه با ابزار دانش میتوان از هر ضربه ای جلوگیری کرد.

دکتر سعیدرضا قنبری زاده با اشاره به هجمه های رسانه ای دشمن در بخش بهداشت و درمان که ظالمانه سلامت مردم را هدف قرار داده است اظهار داشت: دانشجویان به عنوان موتورهای محرک جامعه و نیروهای جهادی عرصه سلامت باید فعالیت های خود را در فضای رسانه بر محور حقیقت و امیدبخشی قرار دهند و از نشر شایعات دشمن پسند در سطح جامعه جلوگیری کنند.

در پایان این نشست هم از دانشجویان فعال کارگروه رسانه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تقدیر شد.

گفتنی است کارگروه دانشجویی رسانه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از آذرماه 1397 همزمان با روز دانشجو فعالیت خود را با 5 زیرسرویس آغاز کرد و در حال حاضر با 23 عضو به فعالیت میپردازد.

رئیس شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی: