نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه عنوان کرد :

دانشگاه میتواند مبدا رونق تولید باشد

کد مطلب: ۱۳۵۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۱۹ ۰۹:۳۳ | تعداد بازدید: 7
نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از دانشگاه ها به عنوان پایگاه های مهم در عملیاتی ساختن شعار سال 98 یاد کرد.

به گزارش روابط عمومی ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل در گفتگویی پیرامون رونق تولید و راهکارهای رسیدن به سرمنزل مقصود در این رابطه بیان داشت : شعار سال در واقع هدف گذاری برای هدایت برنامه های اجرایی در کلیه سطوح جامعه است و همه ما ملزم به ایفای نقش خود در این مسیر هستیم تا بتوانیم به تعالی و رشد کشور کمک کنیم .

وی همچنین در خصوص نقش دانشگاه در رونق تولید عنوان داشت : دانشگاه ها بعنوان مراکز تولید علم و پایگاه فرهنگ سازی جامعه نقش مهمی در هدایت جریان رونق تولید دارند و در دوجبهه باید به این مهم بپردازند . نخست آنکه نیروی توانمند علمی در راستای ارتقای کیفیت تولیدات تربیت کنند و دوم آنکه بتوانند جریان فرهنگی در سطح جامعه ایجاد کنند تا با حمایت از کالای داخلی شاهد رونق تولید باشیم .

نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در پایان به رونق تولید به عنوان گره گشای معضلات اقتصادی جامعه اشاره کرد و اظهار داشت : هدف همه اقشار و دستگاه های اجرایی باید این باشد که سال نو را با عملیاتی نمودن شعار " رونق تولید " آغاز ‌کنیم و کنار این اقدام نجات بخش نگاهی عمیق هم به وحدت ملی، رشد معنوی، قناعت و مساوات، ایثار و گذشت، کمک به محرومان و حرکتی جهادی برای دست زدن  به رونق اقتصادی و عدالت اجتماعی داشته باشیم .