پیام نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز جانباز

جانباز تجسم عینی ایثار، مردانگی و از خودگذشتگی است

کد مطلب: ۱۳۵۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۲۱ ۰۸:۳۸ | تعداد بازدید: 8

نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن روز جانباز را تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی ، در متن پیام حجت الاسلام و المسلمین دکتر صافدل آمده است :

روز جانباز یادآور ایثار و از خودگذشتگی بزرگ جانباز عرصه تاریخ حضرت ابوالفضل است. میلاد با سعادت آن غیور مرد دشتِ کربلا را گرامی می داریم و به یاد فداکاری و جوانمردیش این روز را پاس می داریم. جانباز میدان کربلا، که در راه پاسداری از دین اسلام، امام و برادر بزرگوارش، دو دست مبارک خویش را نثار کرد، برای مسلمانان نماد ایثار، از خودگذشتگی و فداکاری است.

جانباز تجسم عینی ایثار، مردانگی و از خودگذشتگی است. آن گاه که امام و مقتدای او فرمان جهاد می دهد از تمامی دلبستگی های زندگی دست می کشد و با سلاح ایمان و معنویت به ستیز با دشمنان اسلام و دفاع از اهداف و ارزشهای متعالی اسلام می پردازد.

در زیارت امام حسین(ع) می خوانیم: گواهی می دهم که حضرتت نماز را به پا داشتی و زکات گذاردی و امر به معروف و نهی از منکر فرمودی. جانبازان کسانی هستند که نماز سرخ عشق را به وضوی خون اقامه کرده اند و زکات جسم خویش را به معشوق تقدیم داشته اند و به بهترین شکل، امر به معروف و نهی از منکر کرده اند و از بدی ها بازداشته اند. آنان در حقیقت با ا ین کار به مولای خود سالار شهیدان(ع) و شهیدانی چون قمر بنی هاشم(ع) اقتدا کرده اند.

جانبازی، مدال افتخاری است که خداوند متعال این نعمت ارزشمند خویش را نصیب انسان‏های پاک و بی‏آلایش خود می‏نماید؛ انسان‏هایی که از هستی و جان خویش در راه رضایت حق گذشته و در این راه، صبر و مقاومت می‏کنند. اینجانب فرارسیدن ایام ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز را به محضر جانبازان والامقام نظام مقدس جمهوری اسلامی تبریک عرض نموده ، به مقام جانبازی ایشان ادای احترام می کنم و از درگاه ایزدمنان سعادت و بهروزی را برای این غیورمردان دلاور مسئلت مینمایم.

پیام نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز جانباز
برچسب های خبر