اطلاعیه مهم در خصوص کاروان اختصاصی عتبات- اعزامی 9 شهریور

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۵/۰۱ ۰۹:۰۷ | تعداد بازدید: 24

اسامی پذیرفته شدگان نخستین کاروان قرعه کشی عتبات دانشگاهیان تربت حیدریه اعلام شد.

در پی ایجاد کاروان اختصاصی ویژه دانشگاهیان شهرستان تربت حیدریه برای نخستین بار توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های علوم پزشکی و دولتی تربت حیدریه و با توجه به قرعه کشی صورت گرفته اسامی زائران اعزامی در تاریخ 9 شهریورماه 1398 به شرح ذیل اعلام می گردد:

1 – سیدمحمد خطیبی – 4 نفر

2 – ایمان رحیم زاده – 2 نفر

3 – روح الله آرشی – 3 نفر

4 – سید احمدرجب زاده – 2 نفر

5 – محمدرضا پهلوان – 4 نفر

6 – سیدمهدی نظام – 3 نفر

7 – محمد محمدپور – 2 نفر

8 – حسن هنرور – 2 نفر

9 – سجاد واحدی – 3 نفر

10 – احمد رشیدی – 2 نفر

11 – مهدی سعیدی – 3 نفر

12 – محمد مومنی – 4 نفر

13 – نورالله خزر – 3 نفر

14 – احسان نورجانی – یک نفر

نکات مهم :

1 - کلیه زائران محترم (عزیزان فوق الذکر)  بایستی از روز سه شنبه اول مردادماه 1398 با مراجعه به سایت ستاد عتبات دانشگاهیان کشور (labbayk.ir ) نسبت به قطعی نمودن ثبت نام خود اقدام نمایند .

2 – آخرین مهلت ارائه مدارک به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه (خیابان رازی – ساختمان معاونت آموزشی پژوهشی – طبقه دوم – اتاق 130) برای زائرین اعزامی در تاریخ اعلام شده ،روز شنبه 12 مردادماه 1398 می باشد لذا عدم تحویل مدارک تا این تاریخ به منزله انصراف می باشد.

3 – زائران گرامی نسبت به مطالعه دفترچه راهنما در سایت لبیک اقدام نموده و کلیه مدارک را بر اساس شرایط مندرج در سایت بارگذاری و به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تحویل نمایند.

4 – اسامی دومین کاروان اعزامی متعاقبا اعلام خواهد شد.

5 – جهت کسب اطلاعات تکمیلی با شماره 52286069 تماس حاصل فرمایید.

"روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه"